Om Sønderstrand

billede og tekst

Sønderstrand. Stranden - et yndet motiv for skagensmalerne.

Det er her de smukke kvinder i lyse sommerkjoler har vandret og er blevet foreviget af Krøyer og Ancher. Og som navnet siger, ligger Hotel Sønderstrand tæt på denne dejlige strand, men også nær ved havnefronten med et aktivt og pulserende fiskermiljø.

Hotel Sønderstrand beliggende centralt i østbyen, har høj hotelstandard og værelserne er indrettet i en smuk Skagen villaer samt en anneksbygning på Østre Strandvej 45 i dejlige og hyggelige omgivelser tæt ved Skagens berømte badestrand Sønderstrand og centrum med de mange seværdigheder. Vi gør venligst opmærksom på, at alle vores værelser er røgfri.

Bygningen er fra 1923 men gennemgået en total restaurering i 2003/04. Der er terrasse/altan til de fleste værelser og gæsterne har endvidere adgang til en stor lukket have. Vores lille villa Hotel, med i alt 14 senge, har privat atmosfære og det er ejerne selv, der er værter på Hotellet. Ved større grupper inlejer vi værelser ved nabohoteller. 

Vi har privat parkering til biler vinkelret foran vores hotel og det anbefales at man bakker ind på parkeringspladsen. Det gør det meget lettere og mere sikkert når man kører derfra!

Cykler/motorcykler parkeres altid i gården ved hotellet på Østre Strandvej 45.

Reception/kontor er åben fra kl. 8.30 til kl. 15.00. - Herefter telefonisk henvendelse på tlf. 9844 2122.
Iøvrigt døgnvagt ved hotellet. Ved ankomst efter kl. 18.00, må dette aftales nærmere.